Info


Moi, olen Hyvinkääläinen valokuvaaja ja digitaalisen median monitoimimies. Toimin pääasiassa Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla.

JapeStory tuottaa mediaa monenlaisiin tarkoituksiin. Suurin intohimoni ovat useista eri kuvista rakennetut kuvat, joihin olen myös erikoistumassa, mutta yhtähyvin kameran edessä voi olla yrityksen henkilöstöä tai vaikka vuoden ikäinen taapero. Kuvissani pyrin tuomaan vahvasti esiin tarinaa, jota sen on tarkoitus kertoa.

Yrityskuvaus: Henkilöstö-, promo- ja mainoskuvaus onnistuu helposti liikuteltavalla valokalustolla. Tulen yritykseenne paikanpäälle ja kuvaukset voivat alkaa. Kuvaan pääsääntöisesti miljöössä, mutta tarpeen tullen menemme studioon tai käytämme liikuteltavia taustoja.

Yksityiset: Muotokuvat, lapsikuvat, perhekuvat, juhlat yms. Ja jos on lahjaideat hukassa, niin kuvaus on mainio sellainen!

Videotuotanto: Kalustooni kuuluu myös kevyt videotuotantoon soveltuva laitteisto, jolla pystyn kuvaamaan pieniä videoprojekteja. Jos et nyt ihan täyspitkää elokuvaa ole suunnittelemassa, niin muut hoituvat kyllä. Esimerkiksi musiikkivideot tms. Sävellän myös itse musiikkia, jota voidaan käyttää esim. videon taustana.

Ota yhteyttä, niin toteutetaan yhdessä loistavat kuvat…

Jarmo Jutila

profile-wide
JapeStory ballJapeStory Images Logo